Waarop baseerde ik mijn keuze wat betreft eiwitshakes?

Waarop baseerde ik mijn keuze wat betreft eiwitshakes?

Eiwitshakes, hoe kies ik er één?

Net als elke andere beginnende sporter volg je je vrienden of de mensen in de sportschool wat betreft het kiezen van je eiwitshake. Je vraagt naar wat zij gebruiken en je probeert dat ook uit. Op deze manier ben ik begonnen met de eiwitshakes van Body & Fit. Is op zich geen verkeerde keuze als je wilt beginnen met sporten. Zitten zeker voldoende eiwitten in om spiermassa aan te maken. Ik dacht vroeger dat het vooral om de shakes ging die je binnen krijgt. Voeding daar in tegen liet ik helemaal links liggen. In de sportschool kwam ik soms een aantal jongens tegen die 2x zo groot waren dan ik. Ik vroeg mij dan echt af hoe zij zo groot zijn geworden. Dat kan niet alleen maar met shakes gebeuren.

Ik voetbalde op een hoog niveau en hoorde van de jongens in mijn team dat voeding wel degelijk een belangrijk punt was om snel massa aan te maken. Nadat ik dit hoorde ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik ben research online gaan doen en kwam erachter dat voeding wel degelijk belangrijk was. Hierdoor ben ik heel erg op mijn voeding gaan letten en ben heel clean gaan eten. De voeding werd mij steeds meer eigen en ik besefte ook dat shakes meer een toevoeging waren dan dat het noodzakelijk was. Op een gegeven moment kwam naar voren dat Body & Fit niet eerlijk was over het aantal calorieën en suikers in hun producten. Toen ik dit hoorde heb ik niks meer besteld op de Body & fit site. Ik houd van eerlijke producten en wil weten wat ik naar binnen krijg.
Tegenwoordig haal ik mijn shakes bij XXL Nutrition of bij Muscle Concepts. Deze bedrijven zijn heel open en eerlijk over hun producten. Ze halen zoveel mogelijk schadelijke stoffen uit de producten zodat jij als klant alleen de stoffen binnen krijgt waar je naar verlangt.

Ik adviseer iedereen om eerst voor zichzelf duidelijk te maken wat je precies wilt bereiken met fitness. Wil je droger worden? Conditie verbeteren? Afvallen? Of pure massa aanmaken? Dit zijn vragen die je eerst voor jezelf duidelijk moet maken. Nadat je dit weet kan je op onderzoek uit en opzoek gaan naar je eigen eiwitshakes wat bij je past,. Ik adviseer XXL Nutrition of Muscle Concepts. Dit is puur omdat het ideaal bij mij past. Succes met je zoektocht.

 

You may also interested